Autobench Pro 4 pets

De Pro 4 Pets autobench is een geteste veilige reisbench voor de auto, en hiermee wat ons betreft nummer twéé in het assortiment benches.
Deze hoogwaardige autobench voldoet aan de strengste eisen en is goedgekeurd en gecertificeerd volgens de richtlijnen van de TUV Zuid-Duitsland. Hiernaast hebben deze reisbenches ook de Amerikaanse testnormen doorstaan én is hij door de ANWB in 2018 bekroond met 5 sterren!
 

Crash geteste en bekroond met 5 sterren
☞ Van lichtgewicht aluminium 
☞ Voorzien van een double dock systeem
Safe lock voor veiligheid bij aanrijdingen
IPS systeem voor druk verdeling
☞ Voorzien van voldoende ventilatie 
☞ Verkrijgbaar in verschillende modellen

Meer ..

Alles wat je wilt weten over de Pro 4 Pets

De Pro 4 Pets hondenbench is perfect geschikt voor vervoer in de auto. Deze reisbench is van topkwaliteit dit is terug te zien in de hoogwaardige constructie, afwerking én veiligheid die deze bench biedt. De Pro autobench is gemaakt van geanodiseerd lichtgewicht aluminium en beschikt over veilige functies zoals het ingebouwde IPS systeem. Lees verder en ontdek alles wat je wilt weten over de reisbench Pro 4 Pets.

Getest en goedgekeurde autobench

Deze autobench is afkomstig van de fabrikant 4 Pets. Bij 4Pets staat de veiligheid van honden op nummer 1 prioriteit. Deze bench voor de auto is dan ook uitgebreid getest en goedgekeurd door het gerenommeerde Duitse TÜV Süd, uiteraard in overeenkomst met de ECE-R17 test standaard. De autobench beschikt over een veiligheidsconcept wat verder gaat dan menig andere reisbench. De achterwand van deze bench is gemaakt van gebold kunststof waarin het IPS systeem verwerkt zit. Dit systeem zorgt voor een gecontroleerde vervorming van de bench tijdens een aanrijding. Dit voorkomt dat de bench wordt samengedrukt bij een ongeval. Dit maakt deze bench een uiterst veilige variant onder de autobenches voor honden.

De voordelen van een 4 pets reisbench

De 4 pets autobench is gemaakt van geadoniseerd aluminium, dit maakt hem licht, draagbaar én krasvast. De bench is voorzien van kunststof wanden waarin bij het achterste paneel gebruik wordt gemaakt van het veiligheid systeem. De reisbench is hiernaast zeer praktisch in gebruik. Zoals de deur, die met één handomdraai te openen is. De gebruikte materialen welke zorgen dat de bench eenvoudig schoon te houden is. En de met fiberglas versterkte verbindingstukken welke trillingen (en dus geluid!) in de auto voorkomen. De Zwitserse 4Pets PRO series autoboxen zijn niet voor niets erg populair bij professionals en liefhebbers in de hondensport, hondentrainers- en dressuur- en politiescholen wereldwijd!

  • Goedgekeurd volgens Amerikaanse testnormen (Pick-Up situatie)
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • De Proline autobench is in zijn geheel onderhoudsvrij
  • Materiaal profielen: hightech aluminium
  • Materiaal verbindingen: glasvezel versterkt kunststof
  • Materiaal zijwanden: gelaagd waterbestendig berkenhout
  • Materiaal achterwand: dubbelwandig en geblazen kunststof, geleidt de druk die ontstaat in geval van een aanrijding
  • Urine bestendige kunststofkuip met stevige antislip laag
  • Dwarsverbinding aan de achterzijde voor meer stevigheid
  • Innovatief één hand draaislot

De modellen van Pro 4 pets benches

Binnen het assortiment zijn verschillende maatvoeringen verkrijgbaar. Zowel kleine honden als grote honden kunnen veilig én comfortabel worden vervoerd in de reisbench. Hiernaast zijn er standaard modellen beschikbaar voor één hond maar zijn er tevens modellen verkrijgbaar voor het vervoeren van twee honden. Ideaal als je jouw roedel veilig wilt vervoeren in de auto naar jullie training, wandelbestemming óf vakantie. Heb je een kleine (of volle!) kofferbakruimte? Dan is er binnen de collectie zelfs een bench voor de passagiersstoel verkrijgbaar. Met de Pets 4 Pro ben je verzekerd van veiligheid onderweg voor jouw geliefde viervoeter.

Crash test van de Pro 4 Pets bench

De autobench is uitvoerend getest in het Duitse TÜV Süd. Hiernaast is de reisbench ISO 9001 gecertificeerd. Benieuwd hoe deze bench zorgt voor optimale veiligheid voor jouw hond in de auto? Bekijk dan hieronder het filmpje voor meer informatie.