Katten

Ze zijn energiek, avontuurlijk, grappig én schattig. Niet voor niets hebben meer dan 20% van de huishoudens in Nederland één of meerdere; katten in huis!

Of je nu de trotse eigenaar bent van een prachtige Maine coon, Britse korthaar, Pers, Sphynx of Lapjeskat, één ding hebben ze gemeen; ze verdienen allemaal het allerbeste! Verwacht jij binnenkort een kitten in huis, ben je van plan een kat te adopteren óf loopt er in jouw huis al een tijger rond? Dan nodigen wij je graag uit een kijkje te nemen in onze kattenwinkel! Vol met spinwaardige kattenproducten voor kitten én kat!

Veel snuffelplezier in onze kattenwinkel!

Meer ..

Alles voor de huisvesting én het vervoeren van jouw geliefde huistijger!

Katten zijn onwijs avontuurlijk, het liefste zijn ze grotendeels van de dag bezig met hun natuurlijke instinct; jagen! Katten zijn van nature échte jagers, het komt dus niet uit de lucht vallen als jouw kat plots met een gevangen prooi naar huis komt. Het avontuurlijke karkater van de kat vraagt dan ook om voldoende uitdaging. Zeker wanneer jouw kat veel tijd binnenhuis door brengt is het belangrijk voldoende uitdaging te bieden. Wanneer jouw kat té weinig uitdaging krijgt in en rondom huis kan dit resulteren in vervelend gedrag. Dit omdat ze simpelweg de energie niet kwijt kunnen en hierdoor zelf op zoek gaan naar uitdaging. In onze kattenwinkel vind je dan ook alles voor de perfecte huisvesting voor jouw geliefde kat!

Kattenren buiten - Een kattenren buiten plaatsen is een goede manier om jouw binnen kat uitdaging te geven op een veilige manier. Heb jij een raskat die je liever niet buiten laat, een oudere kat die je liever binnen houdt of een kitten die de wijde wereld nog niet voldoende kent? Dan is het gebruik van een kattenkooi buiten een perfecte manier van veilige vrijheid. Hiernaast voorkom je met een gesloten kattenverblijf (eventuele) overlast voor buurbewoners en bovenal bescherm je jouw kat tegen confrontaties met anderen katten en verkeersongevallen onderweg. In onze kattenwinkel vind je dan ook een groot assortiment kattenrennen voor ieder budget én elke situatie. Een handgemaakte luxe kattenren van onderhoudsvrije materialen of betaalbare kattenren gemaakt van gaaspanelen in iedere gewenste vorm, model en afmeting. 

Kattenhuis - Door een kattenverblijf te plaatsen bied je jouw huistijger een veilige, comfortabele én aangename manier om te genieten van de frisse buitenlucht. Zeker katten die binnen wonen zullen deze uitdaging en vrijheid zeer op prijs stellen. Wanneer je kiest voor een kattenren op je balkon of in de achtertuin is het belangrijk hiernaast óók een plek te bieden om te kunnen schuilen. Plaats daarom altijd een outdoor kattenhuis of geïsoleerd kattenhuis voor buiten in jouw kattenverblijf. Op de eerste plaats om te beschermen tegen regen, wind en zonlicht maar ook om jouw kat een veilige haven te bieden én een plek om lekker weg te dutten. Naast kattenhuisjes voor comfort vind je bij Hokkendomein ook het populaire kattenbak huisje. Deze kattenhuizen bieden de mogelijkheid om een kattenbak te plaatsen, zo staat deze altijd netjes uit het zicht en worden geurtjes beter tegengehouden. Ideaal voor in huis maar ook perfect voor in de kattenkooi.

Kattenverblijf buiten - Ben je op zoek naar een compleet buitenverblijf voor jouw kat of katten? Een luxe kattenkooi buiten met schuilplekken, uitdagende krabmogelijkheden én alle vrijheid om optimaal te genieten in de buitenlucht? Wij bieden ook prachtige maatwerk mogelijkheden aan voor katten. Luxe onderhoudsvrije kattenrennen van hout, een hoogwaardig kattenhuis voor buiten óf een kattenren op maat voor jouw balkon? Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Kattenluik - Wil jij jouw kat vrije toegang bieden tot buiten of wil je een slimme doorgang maken naar de kattenren aan de woning? Dan is onze categorie kattenluiken interessant voor jullie! Een kattenluik plaatsen is dé manier om jouw kat vrijheid te bieden maar indringers in huis te weren. Hiernaast voorkom je met een luikje voor de kat ook openstaande en tochtende deuren in huis, het is dus ook nog eens goed voor je energie rekening. Je kunt bij ons terecht voor het kattenluik voor binnendeur óf buitendeur, een kattenluik voor in de muur én onze trots; de collectie houten kattenluiken. Deze laatste variant katten luiken zijn het nemen van een kijkje waard; kwaliteit, duurzaam, handgemaakt én met een stoere landelijke uitstraling! 

Kattentransport - De meeste katten staan niet te spinnen om vervoert te worden, toch kan het gebeuren dat je jouw kat mee moet nemen in de auto. Een bezoek aan de dierenarts bijvoorbeeld, een verhuizing óf misschien zelfs mee op vakantie. Jouw kat vervoeren in de auto kán een uitdaging worden. Toch kun je het jezelf (en jouw kat) een stuk makkelijker maken met een katten transportbox of reistas voor de kat. Een comfortabele rit start bij een optimale veiligheid, zo kun jij jezelf concentreren op de weg en kan jouw vriendje veilig en met een gerust hart worden vervoert.