Zichttermijn

Het herroeppingsrecht is van toepassing op alle bestellingen bij autobenches.nl / H.D.O.N van Buren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Voor sommige producten geldt dat deze niet uitgepakt hoeven te worden om te beoordelen of ze naar uw wens voldoen. Indien dit het geval is dient u de verpakking in tact te laten.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Ingeval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van ons digitale retourformulier wat u via onze website bij item retourneren kunt downloaden. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u na ontvangst direct per e-mail een ontvangstbevestiging sturen. Binnen uiterlijk 7 dagen na toesturen van het retourformulier dient u de producten terug te sturen.

Wij verzoeken u het product in de originele verpakking te retourneren.

Retourartikelen worden alleen geaccepteerd in onbeschadigde staat en in de originele verpakking. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt zijn.

Let op: een retourpakket blijft altijd de verantwoordelijkheid van de klant tot het ons heeft bereikt. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht.

Let op: het kan ook voorkomen, dat het retouradres anders is dan ons eigen adres. Wij zullen het retour adres aan u doorgeven. Indien u het artikel zonder ons mede weten retour stuurt naar ons eigen adres, dan zullen wij kosten doorbereken voor het doorsturen naar het juist adres

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht en wij het artikel retour hebben ontvangen.
Ontvangt u binnen veertien dagen de betaling terug. U dient zelf de retourzending te regelen en betaald zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Producten die naar uw specificatie gemaakt of gewijzigd zijn
  • Producten die gemonteerd geweest zijn
  • Elektrische producten
  • Zakelijke klanten.